Vítejte na Native Warez Forum!

Jakožto host můžete prohlížet obsah fóra, ale teprve REGISTRACE Vám umožní:

- příspívat vlastními příspěvky a prohlížet četné odkazy ke stažení
- navštěvovat profily ostatních uživatelů
- používat tmavou verzi vzhledu
- vidět grafy funkčnosti odkazů
- sofistikovaně vyhledávat na fóru a využívat filtry
- používat moderní shout box pro psaní s ostatními
- využívat exkluzivní funkci Mé nefunkční linky, usnadňující práci uploaderům
- navštěvovat sekce NWF Exclusive, Uploader's Offerplace a sekce "Hledám ..."

Proto neváhejte a REGISTRUJTE se u nás, NWF tým se na Vás těší.

>> Téma: Shoutbox  (Přečteno 4483 krát) Sdílet: Sdílet 'Shoutbox' na Delicious.com Sdílet 'Shoutbox' na Digg.com Sdílet 'Shoutbox' na Twitter.com Sdílet 'Shoutbox' na Facebook.com

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline LC™
  • どうでもいい!
  • *
  • Počet příspěvků 1983
  • Počet poděkování 147

  • ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

    • Zobrazit profil
    • グーグル
Shoutbox
« kdy: 04. Březen 2012, 08:08:24 »
Vyhledat 'Shoutbox' na Google.com (SSL) Vyhledat 'Shoutbox' na YouTube
Jakmile shoutbox ztratí focus, tak se do něj nedá vrátit tak, aby se nevymazal. Takže se prakticky nedaj použít ty tlačítka pro italiku, url, etc. Navíc ten background text chytá output tlačítek

Problém je tu od chvíle, kdy se přidal ten text do sb


Offline jaCUBE
  • Misanthropic
  • *
  • Počet příspěvků 2607
  • Počet poděkování 1333

  • Scientia potentia est.

    • Zobrazit profil
    • jaCUBE.cz
Re:Shoutbox
« Odpověď #1 kdy: 04. Březen 2012, 18:18:11 »
Vyhledat 'Shoutbox' na Google.com (SSL) Vyhledat 'Shoutbox' na YouTube
No jó, no jó, opraveno. :) Spokojenej? :) Já teda ty bbcode tagy píšu ručně, protože to je rychlejší než hledat myš. :) Teda, to první. Na to druhý kašlu. Asi. :)
Intel Core i5-6600; 32 GB RAM; GTX 960; 500 GB SSD + 6 TB HDD;
Philips Brilliance 272P4QPJKEB 27" @ 2560x1440; Logitech X-540 5.1; Logitech K350 Wave; Logitech MX Master

Offline jaCUBE
  • Misanthropic
  • *
  • Počet příspěvků 2607
  • Počet poděkování 1333

  • Scientia potentia est.

    • Zobrazit profil
    • jaCUBE.cz
Re:Shoutbox
« Odpověď #2 kdy: 04. Březen 2012, 18:27:22 »
Vyhledat 'Shoutbox' na Google.com (SSL) Vyhledat 'Shoutbox' na YouTube
Tak opravený i to druhý, dej si na indexu CTRL+F5, protože JS bude zřejmě v cache prohlížeče. Si taky navymejšlíš. :D
Intel Core i5-6600; 32 GB RAM; GTX 960; 500 GB SSD + 6 TB HDD;
Philips Brilliance 272P4QPJKEB 27" @ 2560x1440; Logitech X-540 5.1; Logitech K350 Wave; Logitech MX Master

Offline LC™
  • どうでもいい!
  • *
  • Počet příspěvků 1983
  • Počet poděkování 147

  • ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

    • Zobrazit profil
    • グーグル
Re:Shoutbox
« Odpověď #3 kdy: 04. Březen 2012, 18:52:05 »
Vyhledat 'Shoutbox' na Google.com (SSL) Vyhledat 'Shoutbox' na YouTube
Jaký navymejšlim?  :D To byl bug jak brno  :D

Offline jaCUBE
  • Misanthropic
  • *
  • Počet příspěvků 2607
  • Počet poděkování 1333

  • Scientia potentia est.

    • Zobrazit profil
    • jaCUBE.cz
Re:Shoutbox
« Odpověď #4 kdy: 04. Březen 2012, 20:21:54 »
Vyhledat 'Shoutbox' na Google.com (SSL) Vyhledat 'Shoutbox' na YouTube
Dobře, dobře. :)

Intel Core i5-6600; 32 GB RAM; GTX 960; 500 GB SSD + 6 TB HDD;
Philips Brilliance 272P4QPJKEB 27" @ 2560x1440; Logitech X-540 5.1; Logitech K350 Wave; Logitech MX Master

 

Hosting poskytuje Station.cz